Ανάρτηση αγγελιών εργασίας στο CorinthiaJobs

Το Corinthia Jobs αποτελεί μέρος του Local Jobs και είναι η αφετηρία ενός ευρύτερου project που σκοπό έχει να ενισχύσει τις τοπικές εργασιακές σχέσεις. Με την καθημερινή μας ενασχόληση φροντίζουμε ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας στην Κορινθία. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές και προσιτές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του τόπου, ώστε να στελεχώνονται με το καταλληλότερο ανθρώπινο δυναμικό.

Ποιές υπηρεσίες προσφέρονται;

Σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Corinthia Jobs που ισχύει από την 1η Μαρτίου 2020, οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι:

1. Basic | 20€ (περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) | H BASIC ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 3Ο ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΡΕΥΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το πακέτο Basic περιλαμβάνει:
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στην ιστοσελίδα CorinthiaJobs.gr. Η ανάρτηση παραμένει ενεργή για 30 ημέρες ή μέχρι την κάλυψη της θέσης εργασίας.
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στη σελίδα του Corinthia Jobs στο facebook (10.100+ μέλη)

2α. Premium | 35€ (περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ)
2β. 6-pack Premium* (5 αγγελίες Premium συν 1 δώρο) | 210 175€ (περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ)

Τα πακέτα Premium περιλαμβάνουν:
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στην ιστοσελίδα CorinthiaJobs.gr. Η ανάρτηση παραμένει ενεργή για 30 ημέρες ή μέχρι την κάλυψη της θέσης εργασίας, με δυνατότητα δωρεάν επέκτασης για άλλες 30 ημέρες.
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στη σελίδα του Corinthia Jobs στο Facebook (10.100+ μέλη), με δυνατότητα δωρεάν αναδημοσίευσης αν δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο προσωπικό.
Extra: Προβολή της αγγελίας εργασίας της επιχείρησης σε μία από τις διακεκριμένες θέσεις στην ειδική περιοχή στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας του Corinthia Jobs για τουλάχιστον 10 μέρες. Με αυτή την ιδιαίτερη προβολή, η αγγελία αποκτά περισσότερη δημοσιότητα.
Extra: Επιπλέον στοχευμένη διαφήμιση σε χρήστες του facebook για τουλάχιστον 10 μέρες ώστε να διασφαλιστεί ότι περισσότεροι δυνητικοί ενδιαφερόμενοι θα δουν την αγγελία της επιχείρησής σας. Η διαχείριση και το κόστος της διαφήμισης γίνονται εξ’ ολοκλήρου από το Corinthia Jobs.

*Ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

Για ιδιαίτερες ανάγκες εύρεσης προσωπικού, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας.

Τι απήχηση αναμένεται να έχει;

  • CorinthiaJobs.gr: 1.200 επισκέψεις εντός 10 ημερών από την δημοσίευση για τα basic πακέτα, ή 1.800 επισκέψεις για τα premium πακέτα.
  • Facebook: περί τα 6.000 άτομα/αγγελία για τα basic πακέτα, ή 10.000 άτομα/αγγελία για τα premium πακέτα.

Οι επιχειρήσεις που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας λαμβάνουν εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από την πρώτη μέρα ανάρτησης, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό βρίσκει το κατάλληλο προσωπικό εντός της πρώτης εβδομάδας

Ποια είναι η διαδικασία για να αναρτηθεί η αγγελία εργασίας στο Corinthia Jobs;

Θα χρειαστεί να μας στείλετε μέσω email στο [email protected] ή με μήνυμα στη σελίδα του Corinthia Jobs στο Facebook:

1. Στοιχεία της αγγελίας

α) Πλήρη περιγραφή θέσης εργασίας (τίτλος θέσης, αρμοδιότητες, απαραίτητα ή/και επιθυμητά προσόντα κλπ)

Δείτε πώς είναι μια πλήρης περιγραφή θέσης εργασίας

β) Την επωνυμία/διακριτικό τίτλο της επιχείρησής σας

γ) Τον τρόπο και τα στοιχεία επικοινωνίας για τους υποψηφίους που θα θελήσουν να δηλώσουν ενδιαφέρον (π.χ. μέσω email, τηλεφωνικώς κλπ)

2. Επιθυμητή υπηρεσία (Basic, Premium, 6-pack Premium)

3. Στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία/διακριτικός τίτλος, ΑΦΜ, στοιχεία επικοινωνίας, λογότυπο), ώστε να εκδώσουμε και να σας αποστείλουμε το αντίστοιχο παραστατικό.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να προχωρήσετε στην έγκαιρη πληρωμή του κόστους της υπηρεσίας. Ακριβείς οδηγίες για τους τρόπους εξόφλησης θα συνοδεύουν το παραστατικό. Αμέσως μετά την εξόφληση, θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με τον προγραμματισμό της ανάρτησης. Εκτιμώμενος χρόνος ανάρτησης 1-3 ημέρες.

Ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση σχετικά την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση η ομάδα του Local Jobs βρίσκεται στη διάθεσή σας!