Υπάλληλος Τμήματος Παραγωγής

Πλήρης Απασχόληση Δημοσιεύθηκε 3 weeks ago Αρχαία Κόρινθος

Η θέση εργασίας αφορά την εταιρία:

Φάρμα Μητσόπουλος
Περιγραφή

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΒΕΕΚ είναι μια ελληνική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην αγορά τροφίμων και μια από τις πιο σύγχρονες ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής και τυποποίησης κρέατος στην Ελλάδα. Διατηρεί τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και δεσμεύεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την εξαιρετική γεύση των προϊόντων της. Η εταιρεία εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης με τη λειτουργία των αντίστοιχων εξειδικευμένων μονάδων.

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Η εταιρεία ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΒΕΕΚ είναι μια εταιρεία, η οποία υπερασπίζεται και προάγει πολιτική ίσων ευκαιριών για τους υποψήφιους εργαζόμενους. Οι αιτούντες θα λάβουν αμοιβή για απασχόληση ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, φυλής, χρώματος, θρησκείας, εθνικής προέλευσης, γενετικής, αναπηρίας, ταυτότητας φύλου, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού ή οποιουδήποτε άλλου προστατευμένου χαρακτηριστικού από το ελληνικό δίκαιο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στον Προϊστάμενο του Τμήματος Αλλαντικών/κρεατο-σκευασμάτων, θα συμμετέχει στη παραγωγική διαδικασία και θα είναι υπεύθυνος για την παρασκευή των μιγμάτων καρυκευμάτων & την εκτέλεση συνταγών για τις ανάγκες των προϊόντων.
Θα καταγράφει τις κινήσεις στο σύστημα ERP, θα τηρεί ακριβή στοιχεία των αποθεμάτων, διασφαλίζοντας την έγκαιρη προμήθεια και ασφαλή αποθήκευσή τους.
Θα παρακολουθεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά συνταγών και θα εκτελεί μετρήσεις ποιοτικού ελέγχου.
Θα χειρίζεται τον μηχανολογικό εξοπλισμό για την διεκπεραίωση των παραγγελιών βάση του προγράμματος εργασίας.

Αρμοδιότητες
 • Εργάζεται στη θέση εργασίας που του υποδεικνύει ο προϊστάμενός του, επιδιώκοντας τη ταχύτερη και ποιοτικότερη εκτέλεσή της.
 • Εφαρμόζει πιστά το πρόγραμμα παραγωγής και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρίας.
 • Συμμετέχει στον προγραμματισμό της παραγωγής.
 • Τηρεί απαρέγκλιτα το πρόγραμμα παραγωγής προϊόντων ή συσκευασίας.
 • Χειρίζεται με προσοχή τον μηχανολογικό εξοπλισμό και αναφέρει άμεσα τυχόν δυσλειτουργίες.
 • Υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου, παρακολουθεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά συνταγών και της συσκευασίας. Εκτελεί μετρήσεις ποιοτικού ελέγχου.
 • Επιμελείται τη καθαριότητα και την ευταξία των χώρων ευθύνης του και φροντίζει για τη τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και Καλής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP). Κάνει χρήση των ΜΑΠ όπου αυτά απαιτούνται.
 • Κάνει προτάσεις βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας.
 • Τηρεί τους κανόνες της ιχνηλασιμότητας.
Απαραίτητα Προσόντα
 • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων ή Γεωπόνου - Απόφοιτος ΑΕΙ
 • Υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και αντίληψη
Επιθυμητά Προσόντα
 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, σε βιομηχανικό περιβάλλον θα εκτιμηθεί
Απολαβές & Παροχές
 • Εκπαίδευση για τις ανάγκες της θέση εργασίας
 • Φιλικό και αναπτυσσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον
 • Ευκαιρίες συνεχούς επαγγελματικής ανέλιξης
 • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών
Οδηγίες Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Αναζητούμε συνεχώς συνεργάτες με ήθος, στόχους και πάθος για την εργασία τους γι’ αυτό αν πιστεύετε ότι διαθέτετε αυτά τα χαρακτηριστικά και επιθυμείτε να εργαστείτε στη Φάρμας μας, μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας πατώντας στο κουμπί "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος".

Κάνοντας αίτηση σε μία αγγελία εργασίας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του corinthiajobs.gr.

Premium Job
Σύνοψη
Πλήρης Απασχόληση

Δημοσιεύθηκε : 3 weeks ago
Αρχαία Κόρινθος

Αιτήσεις δεκτές έως και : 01/12/2020

Job ID : 367GDCVQNEE

Corinthia Jobs

Κόρινθος, Πελοπόννησος

2109639269

Το Corinthia Jobs αποτελεί μέρος της Local Jobs, μιας startup που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εξειδικευμένων projects γύρω από θέματα εργασίας και απασχόλησης στην Ελλάδα. Με την καθημερινή μας ενασχόληση φροντίζουμε ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας στο νομό Κορινθίας. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές και προσιτές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του τόπου, ώστε να στελεχώνονται με το καταλληλότερο ανθρώπινο δυναμικό. Για διευκρινήσεις, ειδικά πακέτα υπηρεσιών ή βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία δημοσίευσης, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα του Corinthia Jobs.

https://corinthiajobs.gr/