Ανάρτηση αγγελιών εργασίας στο CorinthiaJobs

Το Corinthia Jobs αποτελεί μέρος του Local Jobs και είναι η αφετηρία ενός ευρύτερου project που σκοπό έχει να ενισχύσει τις τοπικές εργασιακές σχέσεις. Με την καθημερινή μας ενασχόληση φροντίζουμε ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας στην Κορινθία. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές και προσιτές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του τόπου, ώστε να στελεχώνονται με το καταλληλότερο ανθρώπινο δυναμικό.

Ποιές υπηρεσίες προσφέρονται;

Σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Corinthia Jobs που ισχύει από την 1η Απριλίου 2019, οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι:

1α. Basic | 16€ +24% ΦΠΑ
1β. 6-pack Basic* (5 αγγελίες Basic συν 1 δώρο) | 96 80€ +24% ΦΠΑ

Τα πακέτα Basic περιλαμβάνουν:
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στην ιστοσελίδα CorinthiaJobs.gr. Η ανάρτηση παραμένει ενεργή για 60 ημέρες ή μέχρι την κάλυψη της θέσης εργασίας.
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στη σελίδα του Corinthia Jobs στο facebook (10.100+ μέλη)

 

2α. Premium | 25€ +24% ΦΠΑ
2β. 6-pack Premium* (5 αγγελίες Premium συν 1 δώρο) | 150€ 125€ +24% ΦΠΑ

Τα πακέτα Premium περιλαμβάνουν:
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στην ιστοσελίδα CorinthiaJobs.gr. Η ανάρτηση παραμένει ενεργή για 90 ημέρες ή μέχρι την κάλυψη της θέσης εργασίας.
– Δημοσίευση της αγγελίας εργασίας στη σελίδα του Corinthia Jobs στο Facebook (10.100+ μέλη).
– Δυνατότητα αναδημοσίευσης μετά από 10 μέρες στη σελίδα του Corinthia Jobs στο facebook αν δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο προσωπικό, χωρίς επιπλέον κόστος.
Extra: Προβολή της αγγελίας εργασίας της επιχείρησης σε μία από τις διακεκριμένες θέσεις στην ειδική περιοχή στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας του Corinthia Jobs για τουλάχιστον 10 μέρες. Με αυτή την ιδιαίτερη προβολή, η αγγελία αποκτά περισσότερη δημοσιότητα.
Extra: Επιπλέον στοχευμένη διαφήμιση σε χρήστες του facebook για τουλάχιστον 10 μέρες ώστε να διασφαλιστεί ότι περισσότεροι δυνητικοί ενδιαφερόμενοι θα δουν την αγγελία της επιχείρησής σας. Η διαχείριση και το κόστος της διαφήμισης γίνονται εξ’ ολοκλήρου από το Corinthia Jobs.

 

3. V.I.B. Unlimited* (Very Important Businesses only) | 365€ +24% ΦΠΑ

Αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της αγοράς, το V.I.B. Unlimited έρχεται να τις καλύψει προσφέροντας ευελιξία και αποτελεσματικότητα, δίνοντάς σας πρόσβαση σε απεριόριστες Premium αγγελίες!

 

*Ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

 

Οι υπηρεσίες ανάρτησης basic και premium περιλαμβάνουν θέση/θέσεις εργασίας για μια ειδικότητα (πχ. αναζητούμε σερβιτόρους/σερβιτόρες). Αν στην ίδια ανάρτηση επιθυμείτε να συμπεριληφθούν περισσότερες από μια ειδικότητες (πχ. αναζητούμε σερβιτόρους, μάγειρες και καμαριέρες) τότε το κόστος για κάθε μια επιπλέον ειδικότητα εργασίας είναι 5€ +24% ΦΠΑ.

Παράδειγμα: μια basic αγγελία η οποία περιλαμβάνει 3 ειδικότητες θα κοστίζει 26 ευρώ +24% ΦΠΑ (16+5+5). Αντίστοιχα αν η αγγελία αυτή επιλεχθεί ως premium το κόστος της διαμορφώνεται σε 35 ευρώ +24% ΦΠΑ (25+5+5).
Σύμφωνα με την εμπειρία μας, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα υπάρχει εάν αναρτάται ξεχωριστή αγγελία για την κάθε κατηγορία θέσης εργασίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουμε να κάνετε αγορά ενός πακέτου 6-pack (Basic ή Premium) και να επωφεληθείτε από την έκπτωση που παρέχουμε.

 

Τι απήχηση αναμένεται να έχει;

  • CorinthiaJobs.gr: 1.200 επισκέψεις εντός 10 ημερών από την δημοσίευση για τα basic πακέτα, ή 1.800 επισκέψεις για τα premium πακέτα.
  • Facebook: περί τα 6.000 άτομα/αγγελία για τα basic πακέτα, ή 10.000 άτομα/αγγελία για τα premium πακέτα.

Οι επιχειρήσεις που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας λαμβάνουν εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από την πρώτη μέρα ανάρτησης, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό βρίσκει το κατάλληλο προσωπικό εντός της πρώτης εβδομάδας

 

Ποια είναι η διαδικασία για να αναρτηθεί η αγγελία εργασίας στο Corinthia Jobs;

Θα χρειαστεί να μας στείλετε μέσω email στο [email protected] ή με μήνυμα στη σελίδα του Corinthia Jobs στο Facebook:

1. Στοιχεία της αγγελίας

α) Πλήρη περιγραφή θέσης εργασίας (τίτλος θέσης, αρμοδιότητες, απαραίτητα ή/και επιθυμητά προσόντα κλπ)

Δείτε πώς είναι μια πλήρης περιγραφή θέσης εργασίας

β) Την επωνυμία/διακριτικό τίτλο της επιχείρησής σας

γ) Μια χαρακτηριστική φωτογραφία (λογότυπο ή φωτογραφία από την επιχείρησή σας)

δ) Τον τρόπο και τα στοιχεία επικοινωνίας για τους υποψηφίους που θα θελήσουν να δηλώσουν ενδιαφέρον (π.χ. μέσω email, τηλεφωνικώς κλπ)

2. Επιθυμητή υπηρεσία (Basic, 6-pack Basic, Premium, 6-pack Premium, V.I.B. Unlimited)

3. Φορολογικά στοιχεία της εταιρείας σας (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, δραστηριότητα, διεύθυνση, email, τηλέφωνο) ώστε να εκδώσουμε και να σας αποστείλουμε το αντίστοιχο παραστατικό.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να προχωρήσετε στην έγκαιρη πληρωμή του κόστους της υπηρεσίας. Ακριβείς οδηγίες για τους τρόπους εξόφλησης θα συνοδεύουν το παραστατικό. Αμέσως μετά την εξόφληση, θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με τον προγραμματισμό της ανάρτησης. Εκτιμώμενος χρόνος ανάρτησης 1-3 ημέρες.

 

Ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση σχετικά την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση η ομάδα του Local Jobs βρίσκεται στη διάθεσή σας!