Καθαριστές γραφείων-χώρων-κτιρίων στην εταιρεία “Γενική Διαχειριστική” | Λουτράκι

Η εταιρεία Γενική Διαχειριστική Ακινήτων, με αντικείμενο δραστηριοποίησης τη Διαχείριση Πολυκατοικιών & τους Καθαρισμούς Κτηρίων ζητάει προσωπικό για απασχόληση. Πιο συγκεκριμένα:

Ο δυναμικός χαρακτήρας της επιχείρησης μας και με τις συνεχείς αλλαγές στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας συντέλεσαν στην αύξηση της παροχής των Υπηρεσιών μας.

Ανοικτή θέση εργασίας:

  • Καθαριστές γραφείων-χώρων-κτιρίων (εργάτης κωδ.913200)

Προαπαιτούμενα:

  • Γυναίκα/άντρας ηλικίας 20 έως και 35 χρονών
  • Δύο χρόνια προϋπηρεσία

Η θέση αφορά εργασία τις πρωινές ώρες


Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση εργασίας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 6941 615881. Σε δεύτερο χρόνο, θα χρειαστεί παρουσία με το βιογραφικό σας στα γραφεία της εταιρείας.

 

Προφίλ εταιρείας

Το γραφείο με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ που εδρεύει στο Λουτράκι επί της οδού Δ.Σολωμού 5, δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει έναν νέο τρόπο Διαχείρισης Κτιρίων με βασική αρχή την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση για την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας.

Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο της Διαχείρισης Κτιρίων-Πολυκατοικιών,σκοπός μας είναι να διεκπεραιώνουμε τα θέματα με οδηγό την εχεμύθεια, την ειλικρίνεια ,την τιμιότητα και τον επαγγελματισμό.

Η Γενική Διαχειριστική αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον Καθαρισμό Επαγγελματικών Χώρων – Γραφείων – Καταστημάτων στο Λουτράκι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε Επαγγελματικός χώρος είτε είναι Γραφείο είτε Κτίριο είτε Κατάστημα έχει ιδιαίτερες ανάγκες και η ειδικότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι αυτές θα καλυφθούν.

Έτσι φροντίζουμε να δημιουργούμε νέα επίπεδα ποιότητας στο θέμα του επαγγελματικού καθαρισμού, προσφέροντας τι πιο αποτελεσματικές και ευέλικτες υπηρεσίες που μπορούμε να είμαστε δίπλα σας ότι και να συμβεί.


Ημερομηνία δημοσίευσης στο CorinthiaJobs.gr:

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019