Τεχνολόγος Τροφίμων

Πλήρης Απασχόληση Δημοσιεύθηκε 2 months ago Αρχαία Κόρινθος

Η θέση εργασίας αφορά την εταιρία:

Φάρμα Μητσόπουλος
Περιγραφή

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΒΕΕΚ είναι μια ελληνική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην αγορά τροφίμων και μια από τις πιο σύγχρονες ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής και τυποποίησης κρέατος στην Ελλάδα. Διατηρεί τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και δεσμεύεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την εξαιρετική γεύση των προϊόντων της. Η εταιρεία εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης με τη λειτουργία των αντίστοιχων εξειδικευμένων μονάδων.

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Η εταιρεία ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΒΕΕΚ είναι μια εταιρεία, η οποία υπερασπίζεται και προάγει πολιτική ίσων ευκαιριών για τους υποψήφιους εργαζόμενους. Οι αιτούντες θα λάβουν αμοιβή για απασχόληση ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, φυλής, χρώματος, θρησκείας, εθνικής προέλευσης, γενετικής, αναπηρίας, ταυτότητας φύλου, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού ή οποιουδήποτε άλλου προστατευμένου χαρακτηριστικού από το ελληνικό δίκαιο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο κάτοχος της θέσης συμμετέχει στη παραγωγική διαδικασία και είναι υπεύθυνος για την παρασκευή και προετοιμασία μιγμάτων καρυκευμάτων και εκτέλεσης συνταγών. Αναφέρεται στον Προϊστάμενο του Τμήματος Αλλαντικών/Κρεατο-σκευασμάτων και χειρίζεται τον μηχανολογικό εξοπλισμό για την διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Αρμοδιότητες
 • Προετοιμάζει και ζυγίζει τα απαιτούμενα συστατικά ανά συνταγή προϊόντος αναλογικά με τη παραγόμενη ποσότητα.
 • Εφαρμόζει πιστά το πρόγραμμα παραγωγής και παραδίδει τα μίγματα σύμφωνα με τις προγραμματισμένες ώρες του πλάνου παραγωγής ενώ τηρεί απαρέγκλιτα τις συνταγές των προϊόντων της εταιρίας.
 • Εξυπηρετεί το ΕRP της εταιρίας καταχωρώντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στο σύστημα.
 • Παρακολουθεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά συνταγών. Εκτελεί μετρήσεις ποιοτικού ελέγχου και συμμετέχει σε δοκιμές σε συνεργασία με το R&D της εταιρίας.
 • Επιμελείται τη καθαριότητα και την ευταξία των χώρων ευθύνης του και φροντίζει για τη τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και Καλής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP). Κάνει χρήση των ΜΑΠ όπου αυτά απαιτούνται.
 • Είναι υπεύθυνος για τη σωστή διαχείριση των αποθεμάτων της αποθήκης του και τηρεί το FEFO. Διασφαλίζει την επάρκεια Α’ υλών για την έγκαιρη εκτέλεση των παραγγελιών, την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και το χαμηλότερο παραγωγικό κόστος.
 • Διαχειρίζεται το σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων και τηρεί πλήρως την Νομοθεσία.
Απαραίτητα Προσόντα
 • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων ή Τεχνολόγου Γεωπόνου
 • Υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και αντίληψη
 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, σε βιομηχανικό περιβάλλον θα εκτιμηθεί
Απολαβές & Παροχές
 • Εκπαίδευση για τις ανάγκες της θέση εργασίας.
 • Φιλικό και αναπτυσσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον.
 • Ευκαιρίες συνεχούς επαγγελματικής ανέλιξης.
 • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών.
Οδηγίες Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Για αποστολή βιογραφικού, πατήστε στο κουμπί "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος".

Κάνοντας αίτηση σε μία αγγελία εργασίας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του corinthiajobs.gr.

Premium Job
Σύνοψη
Πλήρης Απασχόληση

Δημοσιεύθηκε : 2 months ago
Αρχαία Κόρινθος

Αιτήσεις δεκτές έως και : 26/09/2020

Job ID : 265DX2D4N0T

Corinthia Jobs

Κόρινθος, Πελοπόννησος

2109639269

Το Corinthia Jobs αποτελεί μέρος της Local Jobs, μιας startup που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εξειδικευμένων projects γύρω από θέματα εργασίας και απασχόλησης στην Ελλάδα. Με την καθημερινή μας ενασχόληση φροντίζουμε ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας στο νομό Κορινθίας. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές και προσιτές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του τόπου, ώστε να στελεχώνονται με το καταλληλότερο ανθρώπινο δυναμικό. Για διευκρινήσεις, ειδικά πακέτα υπηρεσιών ή βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία δημοσίευσης, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα του Corinthia Jobs.

https://corinthiajobs.gr/